Van half oktober tot en met half april zijn er de volgende aktiviteiten:

Inloopochtend: Op vrijdagochtend kunt u vanaf 10.00 uur een kopje koffie drinken, een gezellig praatje maken, iemand van de kerkenraad aanspreken en/of een afspraak maken.

Het kerkelijk bureau is geopend op vrijdagochtend tot 12.00 uur. U kunt daar eventuele wijziging door geven, een uw vrijwillige bijdrage doneren.

Inloopochtend

Wandelen: Het zijn stevige wandelingen van ongeveer 10 kilometer over brede en smalle paden. Dus enige ervaring en goede schoenen zijn gewenst. Ook eten en drinken mee nemen voor de tochten. Om 10 uur koffie drinken bij Tutti Quanti in Albir wij vertrekken om 10.30 vanaf de markt aan de hoofdstraat in Albir, met eigen vervoer indien U dat bezit , anders met bus 10 vanuit Benidorm, Altea en omgeving. Bij de vertrekplaats wordt voor verder vervoer gezorgd.
Voor inlichtingen zie de Schakel.

Wandelen


Zangkoor: Onder leiding van Margo van Duijn is er op woensdagmorgen van 9.45 uur tot 12.00 uur gelegenheid om mee te zingen in het kerkkoor. Ons gemengde koor treedt een keer per maand op tijdens de zondagse dienst.

Zangkoor

Bijbelstudie: Woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 bent u van harte welkom op de bijbelstudie in ons kerkgebouw. De bijbelstudie wordt geleid door de predikant.

Bijbelstudie

Bibliotheek: Sinds november 2012 hebben we een bibliotheek, de boeken worden gratis uitgeleend. De overige `spelregels` vindt u in de bibliotheek.

Bibliotheek

FLYER A5

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player